Velkommen til Elise hudpleje

Nano- og Micro needling

​En af tidens mest effektive og efterspurgte behandlinger

Med Nano- og Micro needling laver vi små kontrollerede huller i huden, der stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer, og er en af de mest effektive måder at få sat gang i cellefornyelsen og kollagenproduktionen. De små huller sikrer desuden, at de aktive ingredienser (syrer, vitaminer, fugt, osv.) trænger dybere ned i vævet, og genopbygger hudens sunde udseende indefra og ud.

Pris: 1195,- / 1550,-
Varighed: Ca. 60 min. / 90 min.
Indeholder: Grundig hudanalyse, for at sikre den bedste sammensætning af ingredienser til din hud. Sensivitetstest = hvor meget kan din hud tåle. Indslusning af syre med protonpennen, enten med nano- eller microneedling. Afsluttende fugt/genopbyggende maske.
Vælges behandlingen på 90 min. tilføjes hals og decollete med særligt tilpassede produkter hertil. Selvfølgelig udført med Nano- eller microneedling.

Lidt om Needling

 • I langt de fleste tilfælde er behandling med Nano needling smertefri. Det skyldes, at de ultrafine silikonenåle kun laver mikroskopiske huller i huden øverste lag, epidermis (overhuden), og når således ikke de overfladiske nervesensorer, som ligger i hudens næste lag, dermis (læderhuden).
 • Vælges i stedet Microneedling, er nålene længere (De kan justeres fra 0,25mm-1,5mm) og kan altså arbejde fra epidermis til Dermis. Derfor vil behandlingen også kunne mærkes. Her stimulerer vi i højere grad cellefornyelsen i dybden, og har mulighed for at arbejde koncentreret på fx. gamle aknear og dybere linjer og rynker.
 • Uanset hvilken behandling der vælges, styrkes huden, og bliver langt mere sund, ensartet og modstandsdygtig

Fordele v. Nano

 • Kan bruges på alle hudtyper
 • Øger optagelsen af ingredienser med 97%
 • Giver huden øjeblikkelig vitalitet og glød
 • Reducerer finere linjer
 • Kan komme helt tæt på øjne og læber
 • Styrker hudbarrieren

Fordele v. Micro

​Den kan bruges i hele ansigtet Med Micro needlingen kan vi arbejde længere i dybdenDen kan bruges lokalt hvor man fx har store porer, dybe fuger, linjer, eller gamle aknearGiver en flottere og mere jævn

Efterbehandling

 • For at vedligeholde de gode resultater, anbefaler vi altid tilpasset hjemmepleje.
 • (Man undlader jo heller ikke tandbørstningen, selvom man går til tandlæge )
 • 80% af din huds sundhed og udseende er et resultat af din hjemmepleje, de sidste 20% kan jeg hjælpe dig med. Derfor kan det altid betale sig, at investere i god og effektiv hudpleje

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 42 40 25 02 eller sende en e-mail til kontakt@elisehudpleje.dk .

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Ring: 42 40 25 02

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@elisehudpleje.dk

Elise Hudpleje v/Laila Elise Jensen

CVR: 32843549​

Åbningstider

Efter aftale. 

Klinkker

Birkegade 7, 2200 København N

Klik her for rutevejledning

Karlslunde Strandvej 84, 2690 Karlslunde

Klik her for rutevejledning