Velkommen til Elise hudpleje

Shellac på fødder

SHELLAC – En lakering der holder!

Shellac er en hybridlak, som har taget markedet med storm! Glans som almindelig lak, og styrke som gele. Shellac giver en lakering der holder i ca. 14 dage (!) på hænder og 4-5 uger (!) på fødder. Shellac aftages nemt og skånsomt på 10 min. og giver let styrke til neglene. Hos os er en minimanicure altid inklusiv i prisen (Tilfiling af negle og skub af neglebånd)


PLEXI GEL systemet – Et system som er udviklet til at styrke vores naturnegl. Det er en gel med styrke som påføres neglen alene, eller inden shellac. Dette er en god ide for dig med meget tørre negle, der flosser, eller efter en for hård aftagning. Plexi Gel er en gele til dig med negle der er tynde, knækker let, og hvor Shellac bare ikke er nok. Skånsom for neglene og aftages let som Shellac. Når Plexi Gel påføres som separat behandling, giver det et gennemsigtigt naturligt look, og ellers som tillæg til din Shellacbehandling for ekstra styrke.

Plexi Gel er altså for dig der gerne vil vokse dine naturlige negle lange eller holde dem du har – Shellac+Plexi Gel = 670,- og tager kun en time!

OBS! Vi laver ikke forlængelser, og arbejder ikke med gele eller akryl i klinikken​.

Shellac er utroligt skånsom for dine negle

hvis du sørger for, at tage det korrekt af vel at mærke.
Vi hjælper dig gerne i klinikken, men du kan også nemt gøre det derhjemme. I aftagningskittet får du alt du skal bruge til aftagning, og vi guider dig selvfølgelig, inden du forlader klinikken. Pris 139,- (Der er wraps til 2 aftagninger)”

Shellac - Kun Fødder i Karlslunde

  • Shellac fødder, helfarve 445,- inkl. mini-pedi
  • Shellac fødder, helfarve EFTER fodbehandling, 345,-
  • Aftagning af Shellac i forb. m. ny beh. 125,-​

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 42 40 25 02 eller sende en e-mail til kontakt@elisehudpleje.dk .

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Ring: 42 40 25 02

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

kontakt@elisehudpleje.dk

Elise Hudpleje v/Laila Elise Jensen

CVR: 32843549​

Åbningstider

Efter aftale. 

Klinkker

Birkegade 7, 2200 København N

Klik her for rutevejledning

Karlslunde Strandvej 84, 2690 Karlslunde

Klik her for rutevejledning