PHFORMULA ART

I klinikken tilbyder vi ansigtsbehandlinger med det spanske hudplejemærke pHformula.

pHformula ART (Advanced Resurfacing Treatments) er skræddersyede behandlinger på 30, 60 eller 90 minutter.

ART-behandlingerne er enkle og resultatskabende ansigtsbehandlinger, der altid har dine ønsker og DIN HUDS unikke behov i fokus. Uanset om du vælger en behandling på 30, 60 eller 90 minutter, får du en komplet behandling. En behandling, der sætter ind på alle hudens behov og udfordringer og bygger din hud op indefra og ud.

Med markedets mest innovative, effektive og resultatskabende ingredienser reparerer og genskaber behandlingerne dine cellers funktioner og giver huden nyt liv.

Indholdet og styrken i din behandling sammensættes af din pHformula-specialist og tilpasses din huds behov.

pHformula ART arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals & décolleté.

Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.

En ART-behandling kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.

 

 PHFORMULA HUDPLEJESHOPPER

Er du i tvivl om din hudtype, eller har du svært ved at finde ud af, hvilken behandlingsform eller produkt din hud har brug for, bør du afsætte en halv time i selskab med en af vores dygtige hudspecialister.

Du får foretaget en hudanalyse, og ud fra din hudtype rådgives du om ingredienser, produkter og et evt. behandlingsforløb.

PSSST: Har du et arsenal af cremer, serummer og renseprodukter stående på hylden derhjemme? Så tag dem med, og få vores ærlige vurdering af, hvilke produkter du trygt kan fortsætte med at bruge, og hvilke du med fordel kan forære din veninde.

BEHANDLINGERNE

Din pHformula-behandling skræddersys altid efter din huds unikke behov og kan derfor variere fra gang til gang. Behandlingen sammensættes med og uden dybderens og med og uden massage. Og altid med fokus på at tilføre din hud de mest optimale ingredienser og sikre dig de bedste resultater. Vi reparerer din huds udfordringer, skaber balance og ro, styrker og genskaber sundheden og giver huden nyt liv og et mere ungdommeligt udseende.

Du skal derfor kun beslutte, hvor lang en behandling du ønsker.

Glæd dig til at se og mærke forskellen på din huds sundhed!

Har du ikke tidligere prøvet en pHformula-behandling, anbefaler vi en 60 eller 90 minutters behandling.

Laila Elise

8 + 5 =

Kontakt os

3 + 1 =

Elise Hudpleje

Birkegade 7, 2200 Kbh N -
(Tæt ved Sankt Hans Torv)
Tlf: 42 40 45 80

Åbningstider

Mandag 10.00 - 15.00
Tirsdag 10.00 - 17.30
Onsdag 10.00 - 21:00
Torsdag 12.00 - 21.00
Fredag 10.00 - 18:00
Lørdag 09.00 - 16.00

Afbudspolitik

Afbestilling af tid senest 24 timer før.
Ved udeblivelse eller for sen afbestilling, betales der fuld pris.